08 svi 2015

POZIV NA ŽUPANIJSKI INFO DAN: „PREDSTAVLJANJE MOGUĆNOSTI KORIŠTENJA EUROPSKIH STRUKTURNIH I INVESTICIJSKIH FONDOVA ZA ISTRAŽIVANJE, TEHNOLOŠKI RAZVOJ I INOVACIJE I REGIONALNIH POTPORA U OKVIRU OPERATIVNOG PLANA INDUSTRIJSKE STRATEGIJE RH 2014.-2020.“

Dana 12. svibnja 2015. godine s početkom u 10,00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore održati će se županijski info dan pod nazivom „Predstavljanje mogućnosti korištenja Europskih strukturnih i investicijskih fondova za istraživanje, tehnološki razvoj i inovacije i regionalnih potpora u Okviru operativnog plana provedbe Industrijske strategije RH 2014.-2020.”.

Cilj županijskog info dana je predstaviti zainteresiranim poslovnim subjektima mogućnosti korištenja Europskih strukturnih i investicijskih fondova za istraživanje, tehnološki razvoj i inovacije i regionalnih potpora u okviru Operativnog plana provedbe Industrijske strategije RH 2014.-2020.

Ministarstvo gospodarstva je u okviru Financijske perspektive Europske unije 2014.-2020. odgovorno za 330 milijuna EUR alokacije koju će, sukladno prioritetima utvrđenim Strategijom pametne specijalizacije, usmjeriti isključivo prema poslovnom sektoru s glavnim ciljem jačanja konkurentosti gospodarstva kroz ulaganja u istraživanje, tehnološki razvoj i inovacije. Također, krenula je provedba Industrijske strategije RH 2014.-2020. i u tom cilju alocirana su sredstva iz proračuna za industriju za 2015. godinu.

Županijski info dan provodi se u zajedničkoj organizaciji Ministarstva gospodarstva i HGK-Županijske komore Koprivnice.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na info danu, svoj dolazak mogu potvrditi na broj telefona 674-560 ili e-mail [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci