28 sij 2015

JAVNI POZIV PODUZETNICIMA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA IZLAGANJE NA 20. MEĐUNARODNOM SAJMU GOSPODARSTVA, OBRTNIŠTVA I POLJOPRIVREDE VIROEXPO 2015.

Ovogodišnji jubilarni 20. po redu Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2015. održat će se od 27. veljače do 01. ožujka 2015. godine na sajamskom prostoru Viroexpo-a u Virovitici.

Po prvi puta grad partner nadolazećeg sajma bit će Velika Gorica, dok će zemlja partner po drugi puta biti Mađarska. Organizatori i pokrovitelji sajma su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije.

U sklopu sajma Viroexpo održat će se i 1. Međunarodni sajam LAG-ova. Na njemu će sudjelovati izlagači iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Crne Gore i Makedonije.

Dvadesetu obljetnicu sajma i ove će godine popratiti bogat kulturno-umjetnički i zabavni program, izložbe te stručna predavanja.

U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijske komore Koprivnica, na zajedničkom izlagačkom prostoru predstavit će se poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije, koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa, a nastup na sajmu sufinancirat će se sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa “PODUZETNIČKI IMPULS” Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2014. godinu.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike koji se žele predstaviti na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na 20. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2015., da se jave u PORU zaključno s 02. veljače 2015. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci