23 srp 2014

ZAPOČELE PRIPREME ZA 16. PO REDU MANIFESTACIJU DANI VOĆA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE 2014. GODINE

Dana 22. srpnja 2014. godine u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održan je sastanak Organizacijskog odbora Dana voća Koprivničko-križevačke županije.

Ovogodišnja 16. po redu manifestacija Dani voća koprivničko-križevačke županije održati će se 3. i 4. listopada 2014. godine u Đurđevcu u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Grada Đurđevca, Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu – Područni odjel Koprivničko-križevačke županije, Udruge voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije, te PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Manifestacija će i ove godine biti podijeljena u dva dijela. Prvog dana manifestacije stručnjaci s područja voćarstva održat će predavanja za voćare koja će se uglavnom odnositi na mjere ruralnog razvoja i obveze voćara pri stavljanju njihovih proizvoda na tržište, dok će drugi dan manifestacije biti izložbenog karaktera.

Već tradicionalno i ove godine tiskat će se i katalog Dana voća u kojem će se predstaviti proizvođači voća s područja Koprivničko-križevačke županije.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci