30 tra 2014

ODRŽAN SEMINAR ZA PODUZETNIKE NA TEMU „KAKO PROVODITI EU PROJEKT“

U okviru provedbe projekta „Poduzetnički impuls” za 2013. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organizirala je seminar za poduzetnike pod nazivom „Kako provoditi EU projekt”, koji je ujedni i posljednji seminar u nizu ovog Projekta.

Seminar je održan 28., 29. i 30. travnja 2014. godine u prostorijama PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, a prisustvovalo mu je devetnaest poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Poduzetnici koji su pohađali seminar „Kako provoditi EU projekt”, imali su prilike saznati više o pripremi i provedbi EU projekata, pravilima izvještavanja, Ugovornim obvezama, aktualnim i nadolazećim natječajima iz strukturnih fondova te su mogli razmjeniti svoja dosadašnja iskustva, kao i čuti iskustva svojih kolega.

Izvođač seminara bilo je Obrtničko učilište POUKA, a seminar je sufinanciran iz sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa „PODUZETNIČKI IMPULS” Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2013. godinu.

IMG 2742IMG 2746IMG 2755IMG 2756IMG 2762minpo-ikona jpg

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci