02 svi 2014

MINISTARSTVO REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE OBJAVILO JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU “AKADEMIJA REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EU”

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije pokrenulo je pilot projekt „Akademija regionalnog razvoja i fondova Europske unije”, čiji je glavni cilj informiranje studentske populacije o svim aspektima korištenja EU fondova.

Projekt je namijenjen studentskim udrugama i drugim organizacijama studenata koje slobodno djeluju na visokom učilištu. Studentskim udrugama koje zadovolje selekcijske kriterije definirane javnim pozivom bit će povjereni razni zadaci kao što su primjerice: izrada brošura, projektnih prijedloga, eseja, newslettera na temu EU fondova i sl.

Studentske udruge će imati mogućnost edukacije o EU fondovima i Europskoj uniji općenito, primanja publikacija za knjižnice fakulteta vezano uz EU fondove, sudjelovanja u natjecanjima za slogane, fotografije, eseje, video uratke te ostalim aktivnostima predviđenim projektom.

Pilot projekt će trajati do kraja kalendarske godine.

Javni poziv za sudjelovanje u projektu traje do 20. svibnja 2014. godine.

Svi potrebni dokumenti dostupni su na slijedećem linku:http://www.strukturnifondovi.hr/news/2014/04/30/javni-poziv-za-sudjelovanje-u-projektu-akademija-regionalnoga-razvoja-i-fondova-eu

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci