24 tra 2014

ODRŽAN SEMINAR ZA PODUZETNIKE NA TEMU „TEHNIKE PRODAJE I PRODAJNE VJEŠTINE“

U okviru provedbe projekta „Poduzetnički impuls” za 2013. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organizirala je seminar za poduzetnike pod nazivom „Tehnike prodaje i prodajne vještine”.

Seminar je održan 23. i 24. travnja 2014. godine u prostorijama PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, a prisustvovalo mu je dvadesetak poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Poduzetnici koji su pohađali navedeni seminar, saznali su nešto više o važnosti pravilnog korištenja pregovaračkih vještina, individualnog pristupa kupcu, uspješnog prezentiranja svojih proizvoda i usluga s ciljem njihove uspješne prodaje, načina zadržavanja klijenata, razmijenili su međusobno svoja dosadašnja iskustva, kao i iznijeli pozitivne primjere i metode koje koriste u svakodnevnom poslovanju.

Izvođač seminara bilo je Obrtničko učilište POUKA, a seminar je sufinanciran iz sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa „PODUZETNIČKI IMPULS” Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2013. godinu.

minpo-ikona jpgIMG 2714IMG 2717IMG 2720IMG 2726IMG 2731

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci