27 lip 2013

ODRŽANA 2. RADIONICA „WEB STRANICA I WEB TRGOVINA“

Dana 26. lipnja 2013. godine u okviru provedbe projekta “e-Poslovanje – Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja” Ministarstva poduzetništva i obrta, u dvorani PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održana je 2. radionica na temu „Web stranica i web trgovina”.

Predavač na radionici bila je certificiran trener e-poslovanja, gospođa Robertina Zdjelar, a radionici je prisustvovao 21 poduzetnik s područja Koprivničko-križevačke županije.

Gospođa Zdjelar prisutne je upoznala sa pojmom web trgovina te njenim prednostima, kao i mogućnostima koje poduzetnicima pruža ovaj servis te je ujedno istaknula zakonski okvir kojim se regulira trgovina putem interneta.

Poduzetnicima su predstavljeni različiti alati za izradu web trgovine, a osobito alat Summer Cart, koji je jednostavan za korištenje i lako prilagodljiv velikom broju korisnika.

Tijekom trajanja radionice sudionici su aktivno sudjelovali u diskusijama o mogućnostima i potrebama korištenja web trgovine te su iznijeli vlastita iskustva vezana uz izradu web stranice.

Na kraju radionice poduzetnici su dobili mogućnost na računalima isprobati probnu verziju Summer Cart alata u kojem su uz stručnu pomoć gospođe Zdjelar, mogli samostalno kreirati vlastitu web trgovinu.

e-business slika_1

 e-business slika_2 e-business slika_3

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci