27 lip 2013

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA (GRANT SHEMA) ‘LOKALNE INICIJATIVE ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA – FAZA II’.

U okviru IV. komponente IPA programa, pod prioritetom 1, mjera 1.1, operacija 1.1.7, objavljen je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava (grant shema) ‘Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II‘.

Cilj ovog natječaja je pružanje potpore lokalnim dionicima u definiranju, kreiranju, olakšavanju i provedbi lokalnih politika zapošljavanja i upravljanja ljudskim potencijalima kroz partnerski pristup u Republici Hrvatskoj.

Natječaj je otvoren do 27. rujna 2013. godine. U sklopu ovog natječaja održat će se informativne radionice za potencijalne prijavitelje. Datumi i mjesta održavanja informativnih radionica bit će naknadno objavljeni na web stranici (http://www.hzz.hr/dfc/).

Uvjeti natječaja i projektna dokumentacija dostupni su na slijedećem linku: http://www.hzz.hr/dfc/default.aspx?id=530

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprvnica te na broj telefona 048 621 978 i e-mail adresu: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci