24 svi 2013

ODRŽANA 1. SJEDNICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA MANIFESTACIJE DAN POVRĆA 2013. GODINE

U petak, 24. svibnja 2013. godine u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je 1. sjednica Organizacijskog odbora manifestacije Dan povrća 2013. godine, čime su započele pripreme za 9. po redu manifestaciju Dan povrća Koprivničko-križevačke županije.

Ovogodišnji Dan povrća održat će se u subotu 06. srpnja 2013. godine u vremenu od 9,00 do 14,00 sati, na Zrinskom trgu u Koprivnici.

Organizatori Dana povrća su: Koprivničko-križevačke županija, Grad Koprivnica, Poljoprivredna savjetodavna služba, Podravka d.d., Hrvatsko agronomsko društvo – Agronomsko društvo Koprivnica, Udruga proizvođača povrća Koprivničko-križevačke županije i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Dan povrća jednodnevna je manifestacija koja ima za cilj promociju proizvođača povrća i proizvoda od povrća s područja Koprivničko-križevačke županije, a nudi promotivno-prodajnu izložbu, odabir najljepše uređenog izložbenog štanda, stručna predavanja na aktualne teme koje su interesantne proizvođačima povrća i obilazak poljoprivrednih površina zasađenih povrćem.

Pozivamo sve zainteresirane proizvođače povrća da iskoriste mogućnost promidžbe i sudjeluju na ovogodišnjem Danu povrća.

Za sve dodatne informacije obratite nam se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Koprivnica, Florijanski trg 4, na broj tel: 048/621-978 ili na e-mail:[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci