12 stu 2012

ODRŽAN DVODNEVNI SEMINAR MINPO-a NA TEMU “ANALIZA KONKURENTNOSTI (BENCHMARKING)”

Dana 08. i 09. studenoga 2012. godine, u dvorani PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, organizirala je seminar za poduzetnike u fazi rasta i razvoja, na temu „Analiza konkurentnosti (benchmarking)”.

Seminar je organiziran i održan u okviru provedbe projekta „Obrazovanje za poduzetništvo” za 2012. godine Ministarstva poduzetništva i obrta, a prisustvovalo mu je 13 poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Na ovom dvodnevnom seminaru, poduzetnicima su prezentirane slijedeće teme: Uvod u benchmarking; Benchmarking – razvoj, potreba; Analiza tržišta; Koraci analize tržišta i Analiza konkurentskog okruženja- proizvodi i konkurencija, tržište i kupci.

Poduzetnicima je dana mogućnost da nakon svakog odslušanog teorijskog dijela seminara, odnosno nakon svake prezentacije, sudjeluju u praktičnim vježbama i da na taj način pokušaju primjeniti novo usvojena znanja.

Sudjelovanje na seminaru za sve poduzetnike bilo je besplatno.

Izvođač seminara bilo je Obrtničko učilište POUKA iz Koprivnice, dok je predavačica bila gospođa Sanja Ostroški.

Seminar Analiza_konkurentnosti_1Seminar Analiza_konkurentnosti_2Seminar Analiza_konkurentnosti_3Seminar Analiza_konkurentnosti_4Seminar Analiza_konkurentnosti_5

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci