03 kol 2012

ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA NA 7. MEĐUNARODNOM VOĆARSKOM SAJMU U DONJEM KRALJEVCU

U tijeku su pripreme za 7. po redu Međunarodni voćarski sajam koji će se održati od 31. kolovoza do 02. rujna 2012. godine na već tradicionalnoj lokaciji, u prostorima sportske dvorane u Donjem Kraljevcu.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera i u svom programu predstavit će voće i voćne sadnice, strojeve za proizvodnju, preradu i zaštitu voća, sisteme za skladištenje i čuvanje voća, sisteme za obranu od tuče i sustave navodnjavanja, a biti će popraćen i raznim dodatnim sadržajima kao što su okrugli stolovi, prezentacije i izložbe.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine organizira zajednički nastup poduzetnika – proizvođača voća i voćnih prerađevina s područja Koprivničko-križevačke županije, izlaganje za poduzetnike je besplatno a troškove izlagačkog prostora i opreme za izlagače financira PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Za sve dodatne informacije o sajmu, kao i prijave obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica ili na tel. 048/621-978 zaključno s 10. kolovoza 2012. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci