26 tra 2012

PROJEKT INNOINVEST – ODRŽAN TREĆI PO REDU SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA

IPA

innoinvest logo

 

 

 

 

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA bila je domaćin trećeg po redu sastanka projektnih partnera u okviru provedbe projekta INNOINVEST koji je održan 25. travnja 2012. godine u Čakovcu.

Sastanku su prisustvovali predstavnici svih projektnih partnera: Regionalna inovacijska agencija Južnog zadunavlja, Sveučilište u Pečuhu, Regionalna razvojna agencija Slavonijei Baranje d.o.o., VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije,Regionalna razvojna agencija Međimurje – REDEA d.o.o., Pannon novum Regionalna inovacijska agencija Zapadnog Zadunavlja, Poduzetnički centar Pakrac d.o.o. i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

in1in2

Na sastanku je predstavljena metodologija izrade Akcijskog plana koji će biti pripremljen na temelju već izrađenih Regionalnih inovacijskih strategija koje su izrađene u okviru provedbe projekta; dogovarao se izgled i sadržaj promotivnih letaka i DVD-a te se također raspravljalo i o preostalim nadolazećim aktivnostima u projektu.

in3in4

PORA će u okviru provedbe projekta tijekom mjeseca svibnja za poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije organizirati radionicu na temu Zaštita patenta, dok će ostali projektni partneri do kraja provedbe projekta organizirati Info dan u Pečuhu i Završnu konferenciju u Virovitici.

                         

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci