09 velj 2012

ODRŽAN DRUGI INFO DAN I PREZENTACIJA NATJEČAJA ZA PODUZETNIKE „POTPORA JAČANJU KONKURENTNOSTI HRVATSKOG MALOG I SREDNJEG PODUZETNIŠTVA“ U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA EU COMPASS I POZIV NA TREĆU RADIONICU

U okviru provedbe projekta EU Compass, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja održala je u srijedu, 08. veljače 2012. godine u zgradi Koprivničko-križevačke županije drugi informativni dan i radionicu za poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije.

Na radionici je poduzetnicima predstavljen natječaj „Potpora jačanju konkurentnosti hrvatskog malog i srednjeg poduzetništva”.

Informativnom danu i radionici prisustvovalo je 30-ak poduzetnika iz Koprivničko-križevačke županije s ciljem informiranja i edukacije o trenutno objavljenom natječaju „Potpora jačanju konkurentnosti hrvatskog malog i srednjeg poduzetništva”. Na radionici su prezentirane slijedeće teme: prioriteti i mjere unutar natječaja, ciljevi natječaja, prihvatljivi sektori, prihvatljivi i neprihvatljivi troškovi, prihvatljive i neprihvatljive aktivnosti, kako napisati sadržaj projekta, evaluacija projekta i sl.

Tijekom prezentacije svi prisutni imali su priliku postavljati pitanja vezana uz sam natječaj.

Održana radionica druga je od ukupno tri radionice koje će PORA Razvojna agencija održati u okviru provedbe projekta EU Compass, a na teme prezentacije otvorenih natječaja za potencijalne prijavitelje iz Hrvatske.

Treći po redu informativni dan i radionica u okviru navedenog projekta namijenjena je predstavnicima gradova, općina i udruga s područja Koprivničko-križevačke županije i održat će se u srijedu, 15. veljače 2012. godine s početkom u 10,00 sati u prostorima Koprivničko-križevačke županije, A. Nemčića 5, soba 28/I.

Na informativnom danu i radionici PORA Razvojna agencija detaljno će prezentirati treći po redu javni poziv u okviru IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013., te će informirati predstavnike, gradova, općina i udruga o mogućnostima njihovog apliciranja na otvoreni treći po redu javni poziv.

eucompass0902 1eucompass0902 2eucompass0902 3eucompass0902 4eucompass0902 5eucompass0902 6

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci