08 pro 2011

PORA SUDJELOVALA NA SASTANKU LOKALNOG PARTNERSTVA ZA ZAPOŠLJAVANJE I NA SASTANKU ČLANOVA KLASTERA U OKVIRU PROJEKTA „UMREŽAVANJE ZA BOLJI SUSTAV CJELOŽIVOTNOG UČENJA“

U srijedu, 07. prosinca 2011. godine održan je sastanak Upravnog odbora u okviru Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije, te sastanak članova Klastera u okviru projekta „Umrežavanje za bolji sustav cjeloživotnog učenja“. Sastanak je održan u prostorima HGK Županijske komore Koprivnica, a u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Križevci.

PORA SUDJELOVALA NA SASTANKU LOKALNOG PARTNERSTVA ZA ZAPOŠLJAVANJE I NA SASTANKU ČLANOVA KLASTERA U OKVIRU PROJEKTA „UMREŽAVANJE ZA BOLJI SUSTAV CJELOŽIVOTNOG UČENJA“ Na sastanku Upravnog odbora Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije prezentirana su tzv. zelena zanimanja, zatim je bilo riječi o provedbi projekata prijavljenih na javni poziv u okviru Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije, te su svi prisutni dobili informacije o budućim aktivnostima Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije.

Također je održan i peti po redu sastanak članova Klastera u okviru provedbe projekta „Umrežavanje za bolji sustav cjeloživotnog učenja“, čiji je nositelj Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Križevci, dok su projektni partneri PORA Razvojna agencija, Pučko otvoreno učilište Koprivnica i Udruženje obrtnika Koprivnica.

PORA SUDJELOVALA NA SASTANKU LOKALNOG PARTNERSTVA ZA ZAPOŠLJAVANJE I NA SASTANKU ČLANOVA KLASTERA U OKVIRU PROJEKTA „UMREŽAVANJE ZA BOLJI SUSTAV CJELOŽIVOTNOG UČENJA“ Klaster uspostavljen u okviru projekta „Umrežavanje za bolji sustav cjeloživotnog učenja“ ima za cilj promociju i unapređenje cjeloživotnog učenja na području Koprivničko-križevačke županije, a ima ukupno 25 članova. Na sastanku članova Klastera bilo je riječi o strateškim dokumentima Klastera koji će biti prezentirani na završnoj konferenciji projekta u siječnju 2012. godine.

U okviru istoimenog projekta PORA Razvojna agencija je u rujnu ove godine održala dvodnevnu motivacijsko-informacijsku radionicu za nezaposlene osobe o mogućnostima samozapošljavanja. Do kraja ove godine PORA će također izraditi vodič koji će sadržavati osnovne informacije o mogućnostima realizacije vlastitog poduzetničkog pothvata.

Sastanku Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije kao i sastanku članova Klastera u okviru projekta „Umrežavanje za bolji sustav cjeloživotnog učenja“ prisustvovale su predstavnice PORE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci