09 pro 2011

PORA ORGANIZIRALA PREZENTACIJU TREĆEG NATJEČAJA IPA PREKOGRANIČNOG PROGRAMA MAĐARSKA-HRVATSKA 2007-2013.

U petak, 09. prosinca 2011. godine s početkom u 10,00 sati u prostorima Koprivničko-križevačke županije održana je prezentacija trećeg natječaja IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013. Prezentaciju je organizirala PORA Razvojna agencija s osnovnim ciljem informiranja potencijalnih prijavitelja s područja Koprivničko-križevačke županije o objavljenom natječaju, te o mogućnostima i uvjetima prijave projektnih prijedloga.

Prezentacija trećeg natječaja IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska 2007-2013.

Sastanku su prisustvovali pročelnici i predstavnici upravnih odjela Koprivničko-križevačke županije, ravnatelji i predstavnici županijskih ustanova, predstavnici jedinica lokalne samouprave, kao i predstavnici ostalih institucija s područja Koprivničko-križevačke županije.

Svim prisutnima uvodno se obratio zamjenik župana gospodin Darko Sobota, dok je sastanak moderirala ravnateljica PORE gospođa Melita Birčić koja je naglasila kako je osnovni cilj sastanka koordinacija i unapređenje suradnje svih institucija na području zajedničke pripreme projektnih prijedloga kako bi Koprivničko-križevačka županija što uspješnije osmislila i izradila kvalitetne projektne prijedloge u okviru ovog natječaja. Predstavnica PORE prezentirala je osnovne karakteristike trećeg natječaja IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013., koja je uključivala pregled prihvatljivih aktivnosti i troškova, oblike partnerstva, te ostale relevantne informacije vezane uz sam natječaj.

Prezentacija trećeg natječaja IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska 2007-2013.

Nakon prezentacije svi prisutni iznijeli su svoje stavove i planove vezane uz potencijalne projektne prijedloge i sudjelovanje u natječaju, te su također imali priliku postavljati specifična pitanja vezana uz natječaj i pronalazak partnera s mađarske strane granice.

 

Na prezentaciji je također najavljeno i održavanje informativnog dana o objavljenom natječaju koji će se održati u srijedu, 14. prosinca 2011. godine u prostorima Pučkog otvorenog učilišta u Koprivnici s početkom u 11,00 sati, na kojem će predstavnici Zajedničkog Tehničkog Tajništva iz Budimpešte detaljno prezentirati natječaj i cjelokupnu prijavnu dokumentaciju.

Prezentacija trećeg natječaja IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska 2007-2013.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci