18 srp 2011

POZIV PODUZETNICIMA IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA NASTUP NA 19. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU

Ovogodišnji, 19. po redu Jesenski međunarodni bjelovarski sajam održava se od 9. do 11. rujna 2011. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.
 
Međunarodni stočarski, gospodarski i obrtnički sajam  najveća je priredba Bjelovarskog sajma, ali i najveći specijalizirani poljoprivredni sajam u RH, s najvećom ponudom poljoprivredne mehanizacije na jednom mjestu.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica i ove godine organizira zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 19. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu.

Izlaganje za  izlagače je besplatno, a troškove izlagačkog prostora i opreme za izlagače snose organizatori.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike koji žele predstaviti svoje proizvode i usluge na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na 19. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu da se obrate u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radić 2/1, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila: [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci