15 lip 2011

ZAPOČELE PRIPREME ZA 7. PO REDU MANIFESTACIJU DAN POVRĆA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

U ponedjeljak, 13. lipnja 2011. godine u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je 1. sjednica Organizacijskog odbora manifestacije Dan povrća 2011. godine, čime su započele pripreme za 7. po redu Dan povrća  Koprivničko-križevačke županije.

Ovogodišnji Dan povrća održat će se u subotu 9. srpnja 2011. godine na već tradicionalnoj lokaciji središnjeg gradskog trga-Zrinskog trga u Koprivnici, a u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice, Hrvatske poljoprivredne komore, Podravke d.d., Hrvatskog agronomskog društva – Agronomskog društva Koprivnica, Udruge proizvođača povrća Koprivničko-križevačke županije i PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Dan povrća, jednodnevna je manifestacija koja se održava s ciljem promicanja vrijednosti razvoja domaće proizvodnje i prerade povrća, a obuhvaća promotivno-prodajnu izložbu,  stručna predavanja i obilazak poljoprivrednih površina zasađenih povrćem.

Proizvođači povrća s područja Koprivničko-križevačke županije moći će izlagati i prodavati svoje proizvode na središnjem gradskom trgu u Koprivnici, u subotu 9. srpnja 2011. godine u vremenu od 9,00 do 14,00 sati.

Stručna predavanja održavat će se u prostorima Pučkog otvorenog učilišta na Trgu Bana Jelačića u Koprivnici u vremenu od 10,00 do 12,00 sati.

Nakon stručnih predavanja za sve sudionike bit će organiziran obilazak povrćarske proizvodnje članova Udruge proizvođača povrća Koprivničko-križevačke županije. Kao i svake godine održati će se i izbor najljepše uređenog štanda.

Pozivamo sve zainteresirane proizvođače povrća da iskoriste mogućnost promidžbe na ovogodišnjem Danu povrća i prijave se za izlaganje svojih proizvoda.

Za  sve dodatne informacije obratite nam se  u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Koprivnica, Braće Radić 2/1, na broj tel: 048/621-978 ili na e-mail: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci