15 lip 2011

2. DANI EU FONDOVA

Informativno – edukativni događaj „2. dani EU fondova” u organizaciji Središnje agencije za financiranje i ugovaranje i ostalih institucija održat će se 04. i 05. srpnja 2011. godine u Zagrebu, u hotelu Sheraton, Kneza Borne 2.

Cilj ovog događanja je pružiti sveobuhvatnu i stručnu informaciju o mogućnostima korištenja sredstava iz aktualnog IPA pretpristupnog programa, te podijeliti stručna znanja i iskustvo vezano za pripremu i prijavu projekata s potencijalnim korisnicima EU sredstava.

Događaj je namijenjen široj javnosti, jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, organizacijama civilnog društva, visokoškolskim i obrazovnim institucijama, privatnom sektoru, odnosno svim zainteresiranima za EU fondove.

Predavači će biti stručnjaci iz institucija koje su trenutno akreditirane za korištenje pretpristupnih fondova, a koje će imati značajnu ulogu i u budućim fondovima EU, te postojeći korisnici EU sredstava.

Tijekom dva dana održat će se 12 radionica na kojima će biti predstavljane mogućnosti financiranja projekata sredstvima IPA-e. Osim sudjelovanja na stručnim predavanjima, svi zainteresirani moći će se informirati o mogućnostima korištenja EU fondova putem info pultova.
               
Zbog ograničenog broja sudionika, na svako predavanje mogu se prijaviti maksimalno dvije osobe po instituciji ili organizaciji. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a ukoliko želite sudjelovati na nekoj od radionica prijavnicu, te raspored predavanja možete pronaći na slijedećoj web adresi: http://www.uzuvrh.hr. ili se obratite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-mail adrese: [email protected]“>[email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci