08 pro 2010

PROJEKT MOBILE REGION – ODRŽAN SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA

 

 

GDJE RIJEKE SPAJAJU
 
U srijedu, 08. prosinca 2010. godine u Zalagerszegu u Mađarskoj održan je sastanak projektnih partnera u okviru provedbe projekta MOBILE REGION.

Sastanku su prisustvovali predstavnici svih projektnih partnera: Međimurske županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnih službi Čakovec i Varaždin, PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Regionalnog zavoda za zapošljavanje Zapadnog Zadunavlja i Gospodarske i industrijske komore Županije Zala.

Na sastanku se raspravljalo oko budućih aktivnosti čija provedba slijedi u narednim mjesecima, te se također raspravljalo oko zajedničke prekogranične konferencije o zapošljavanju koja će se održati početkom 2011. godine u Mađarskoj.

Definirani su i termini slijedećih radionica s ekspertima namijenjenih Zavodima za zapošljavanje s obje strane granice. Prva radionica je održana 12. studenog 2010. godine u Čakovcu, a druga radionica će se održati u ponedjeljak, 13. prosinca 2010. godine u također u Čakovcu.

Za ovaj sadržaj odgovorna je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i on ne može odražavati mišljenje i stajalište Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci