08 pro 2010

ODRŽAN SEMINAR „EBCL“ – EUROPEAN BUSINESS COMPETENCE LICENCE ZA PODUZETNIKE S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

 

U okviru provedbe projekta „Obrazovanje za poduzetništvo“ za 2010. godinu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja je u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Koprivnica organizirala seminar za poduzetnike „EBCL“ – European business competence licence / Europska potvrda poslovnih kompetencija.                   

 
Seminar „EBCL“ – Europska potvrda poslovnih kompetencija održan je 07. i 08. prosinca 2010. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore – Županijska komora Koprivnica, u vremenu od 8 do 16 sati, a prisustvovalo mu je 15 poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Na seminaru su obrađene sljedeće tematske cjeline:

–          poslovni ciljevi i pokazatelji,

–          računovodstvo,

–          obračunska kalkulacija i formiranje cijena i

–          poslovno zakonodavstvo.

Polaznici seminara primit će Potvrdu za sudjelovanje na seminaru EBC*L, stupanj A, te im je omogućeno polaganje “EBC*L” ispita, stupnja A, kako bi stekli međunarodno priznat certifikat i time mogućnost nastavljanja svoje edukacije.

 
Izvođač seminara bila je ARANEA agencija za poslovno savjetovanje i marketing iz Pule, a sudjelovanje na seminaru bilo je besplatno.
Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci