25 stu 2010

U OKVIRU PROJEKTA DRAVIS2 ODRŽAN TRENING ZA DJELATNIKE DRŽAVNE UPRAVE ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE-CENTAR 112 KOPRIVNICA

U OKVIRU PROJEKTA DRAVIS2 ODRŽAN TRENING ZA DJELATNIKE DRŽAVNE UPRAVE ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE-CENTAR 112 KOPRIVNICA

GDJE RIJEKE SPAJAJU
 
 
 
U petak, 26. studenog 2010. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije održan je trening za djelatnike Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Centra 112 Koprivnica, a u okviru provedbe projekta DRAVIS2.

Trening je održan s ciljem prezentacije i praktične primjene novog sustava razmjene informacija koji je razvijen u suradnji s mađarskim partnerima, a koji će olakšati i unaprijediti komunikaciju i intervenciju žurnih službi s obje strane granice u slučaju opasnosti u pograničnom području.

Web aplikaciju prezentirali su predstavnici Mađarskog nacionalnog udruženja za signaliziranje i infokomunikacije RSOE koji je ujedno i partner u projektu DRAVIS2, a treningu su prisustvovali djelatnici Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Centra 112 Koprivnica koji sudjeluju u provedbi projekta kao partneri suradnici.

dRAVIS2

U okviru provedbe projekta DRAVIS2 održana su ukupno četiri treninga za djelatnike žurnih službu u pograničnom području s ciljem prezentacije sustava razmjene informacija; u Kaposvaru, Pečuhu, Osijeku u Koprivnici.

Za ovaj sadržaj odgovorna je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i on ne može odražavati mišljenje i stajalište Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci