25 stu 2010

ODRŽANA RADIONICA O CILJEVIMA, PRIORITETIMA I MJERAMA U OKVIRU IZRADE ŽUPANIJSKE RAZVOJNE STRATEGIJE

 

U organizaciji i moderaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja u četvrtak, 25. studenog 2010. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije održana je radionica vezana uz izradu Županijske razvojne strategije.

ŽRS

Radionici su prisustvovali pročelnici Upravnih odjela Koprivničko-križevačke županije i predstavnici županijskih institucija uključeni u izradu Županijske razvojne strategije. Cilj radionice bilo je razmatranje i aktualizacija vizije, ciljeva, prioriteta i mjera Koprivničko-križevačke županije koji će biti sastavni dio temeljnog strateškog dokumenta Koprivničko-križevačke županije – Županijske razvojne strategije.

ŽRS

Županijska razvojna strategija donosi se za razdoblje od 2011.-2013. godine, te predstavlja aktualizaciju i nadogradnju postojećeg strateškog dokumenta-Regionalnog operativnog programa Koprivničko-križevačke županije za razdoblje od 2006.-2013. godine i obuhvaćat će sve razvojne ciljeve i potrebe Koprivničko-križevačke županije za navedeno razdoblje.

Sukladno dodijeljenoj potvrdi od strane Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, PORA Razvojna agencija je regionalni koordinator upisan u Upisnik upravnih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, agencija i drugih pravnih osoba s ciljem učinkovite koordinacije i poticanja regionalnog razvoja, te je zadužena za izradu Županijske razvojne strategije.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci