15 stu 2010

U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA MOBILE REGION ODRŽAN PRVI SAJAM POSLOVA U NAGYKANISZI

 

GDJE RIJEKE SPAJAJU
 
U srijedu, 10. studenog 2010. godine u Nagykanizsi u Mađarskoj održan je prvi Sajam poslova i Dan karijera u okviru provedbe projekta MOBILE REGION.

Sajam je održan u prostorima sportske dvorane Zsigmondy Vilmos és Széchenyi István u Nagykanizsi, a cilj mu je bio predstaviti institucije i projektne partnere koji sudjeluju u provedbi projekta MOBILE REGION na mađarskom tržištu rada, kao i prezentirati usluge koje hrvatske institucije pružaju na tržištu rada.

Na sajmu poslova predstavilo se ukupno 13 izlagača – srednje i strukovne škole iz Mađarske, poduzetnici, a na zajedničkom izlagačkom prostoru svoje aktivnosti predstavili su projektni partneri projekta MOBILE REGION.

Provedba projekta MOBILE REGION započela je u svibnju ove godine, a ovaj Sajam poslova je prvi od ukupno četiri sajma koji će se organizirati u pograničnom području do sredine 2011. godine do kada traje provedba projekta.

Za ovaj sadržaj odgovorna je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i on ne može odražavati mišljenje i stajalište Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci