13 ruj 2010

ODRŽAN ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 18. PO REDU JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU

 

U nedjelju, 12. rujna 2010. godine završen je osamnaesti po redu Jesenski međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu, koji je održan od petka 10. do nedjelje 12. rujna 2010. godine. Sajam je u petak 10. rujna 2010. godine svečano otvorio ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, gospodin Petar Čobanković. Svečano otvorenje održano je s početkom u 10,00 sati. U okviru sajma održani su i brojni zanimljivi sadržaji od kojih ističemo dodjelu priznanja uspješnim stočarima u 2009. godini, reviju zaprega, predvođenje i ocjenu konja, predstavljanje i predvođenje izvornih pasmina goveda, nogometni turnir, kup mladih uzgajivača, te brojna stručna predavanja i okrugle stolove.

 
PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine je u suradnji s HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica organizirala zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije. Na 80 m² zajedničkog unutrašnjeg i 35 m² vanjskog izlagačkog prostora Koprivničko-križevačke županije svoje je proizvode predstavilo ukupno dvadeset i devet izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije.
 
 
Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci