16 ruj 2010

PROJEKT DRAVA-GASTROLOBBY – NAJAVA KONFERENCIJE ZA MEDIJE

 

U okviru provedbe projekta DRAVA-GASTROLOBBY u ponedjeljak, 20. rujna 2010. godine s početkom u 09,00 sati u prostorima Koprivničko-križevačke županije, soba 28/I održat će se konferencija za medije.

Projekt „DRAVA-GASTROLOBBY – Prekogranična gastronomsko-kulturna suradnja – susret dviju kultura na hrvatsko-mađarskoj granici“ provodi se na temelju prvog natječaja u okviru IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007.-2013. Glavni korisnik je Županija Somogy, dok su projektni partneri s hrvatske strane Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Cilj projekta DRAVA-GASTROLOBBY je jačanje i unapređivanje suradnje između partnera u prekograničnom području kroz organizaciju dviju dvodnevnih gastronomsko-kulturnih manifestacija uz rijeku Dravu s obje strane granice.

Na konferenciji za medije najavit će se druga gastronomsko-kulturna manifestacija u okviru provedbe projekta DRAVA-GASTROLOBBY koja će se održati 25. rujna 2010. godine na ušću Mure u Dravu kod Legrada, dok će se radni sastanak za sve sudionike projekta i projektne partnere održati 26. rujna 2010. godine u Đurđevcu. Također će se predstaviti detaljan program manifestacije, kao i dva kataloga na hrvatskom i mađarskom jeziku izrađena tijekom provedbe projekta.

Konferenciji za medije prisustvovat će predstavnici Koprivničko-križevačke županije, Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, predstavnici Glavnog korisnika Županije Somogy i predstavnici partnera suradnika Zajednice Mađara Koprivničko-križevačke županije.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci