07 srp 2010

MINISTARSTVO OBITELJI, BRANITELJA I MEĐUGENERACIJSKE SOLIDARNOSTI OBJAVILO JAVNI POZIV ZA MJERU POTICANJA OSNIVANJA ZADRUGA HRVATSKIH BRANITELJA

 

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti objavilo je javni poziv za Mjeru poticanja osnivanja zadruga hrvatskih branitelja, a u okviru Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja.

Za dodjelu novčane potpore mogu se kandidirati zadruge hrvatskih branitelja koje su registrirale svoju djelatnost na području Republike Hrvatske do 05. srpnja 2010. godine, te imaju šest članova i do sada nisu koristile ovu potporu.

Novčana potpora je jednokratna i iznosi 150.000,00 kuna, te se mora namjenski utrošiti u skladu s poslovnim planom.

Rok za podnošenje zahtjeva je zaključno do 03. kolovoza 2010. godine.

Dodatne informacije o Javnom pozivu, kao i obrazac za prijavu dostupni se na slijedećoj web adresi: http://www.mobms.hr/obavijesti/natjecaji-i-javni-pozivi.aspx.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci