27 kol 2008

ZAJEDNIČKI NASTUP VOĆARA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 3. MEĐUNARODNOM VOĆARSKOM SAJMU U DONJEM KRALJEVCU

Treći po redu Međunarodni voćarski sajam Donji Kraljevec ove se godine održava od 29. do 31. kolovoza 2008. godine u prostorima Sportske dvorane u Donjem Kraljevcu.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, a započinje svečanim otvorenjem u petak, 29. kolovoza 2008. g. s početkom u 10,00 sati. Sajam će svečano otvoriti Ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja gospodin Božidar Pankretić.

U programu izlaganja Sajma i ove će godine biti voćne sadnice, svježe voće, sušeno voće i voćne prerađevine, strojevi za preradu voća, specijalizirani strojevi za proizvodnju i zaštitu voća, sistemi za navodnjavanje, sistemi za obranu od tuče, sistemi za obranu od mraza, sistemi za skladištenje i čuvanje voća, zaštitna sredstva i specijalizirana gnojiva. Osim izlagačkog dijela sajma svi izlagači moći će i prodavati svoje proizvode na sajmu.

Tijekom održavanja sajma bit će organizirani i različiti popratni sadržaji – okrugli stolovi i stručni skupovi na temu «Suvremeni sortiment jezgričavog i koštičavog voća».

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine organizira zajednički nastup voćara s područja Koprivničko-križevačke županije na Međunarodnom sajmu voćarstva u Donjem Kraljevcu. Tako će se na zajedničkom izložbenom prostoru Koprivničko-križevačke županije površine 24 m² predstaviti ukupno 13 izlagača – proizvođača voća i voćnih prerađevina, te popratnog materijala u voćarskoj proizvodnji:

1. OPG PANDUR

Kozarevac

2. NATURA AGRO d.o.o.

Đurđevac

3. TEPKA – Proizvodnja voćnih rakija i likera, vl. Boris Đorđević

Koprivnica

4. OPG PLATUŽIĆ

Križevci

5. BIO PARTNER d.o.o.

Koprivnica

6. JARA, vl. Davor Miklošić

Novigrad Podravski

7. FEROZ, vl. Silvana Ivančan

Koprivnica

8. OPG BRITVIĆ

Đurđevac

9. OPG REGOVIĆ KATARINA

Đurđevac

10. OPG ZDRAVKO IVANČAN

Molve

11. OPG MARIJANA ILA

Prugovac

12. OPG SMILJANIĆ IVAN

Koprivnica

13. OPG GAŠPARIĆ ALOJZ I MAJA

Koprivnica

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci