26 kol 2008

PORA ODRŽALA PREZENTACIJU NATJEČAJA ZA DODJELU BESPOVRATNIH NOVČANIH POTPORA – mjera 8. MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE, RIBARSTVA I RURALNOG RAZVOJA U OPĆINI NOVO VIRJE

Temeljem iskazanog interesa proizvođača mlijeka s područja Općine Novo Virje, u utorak 26. kolovoza u prostorijama Općine Novo Virje, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja održala je prezentaciju o mogućnostima kandidiranja na objavljeni Natječaj Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja za dodjelu bespovratnih novčanih potpora za mjeru 8. «Sufinanciranje priključenja poljoprivrednog gospodarstva na osnovnu infrastrukturu».

Prezentaciji je uz predstavnike Općine prisustvovalo sedam predstavnika Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koji se bave proizvodnjom mlijeka s područja Općine Novo Virje.

Kroz prezentaciju svi prisutni upoznati su s uvjetima kandidiranja na Natječaj, namjeni za koju se bespovratna sredstva dodjeljuju, te dokumentacijom koju je potrebno priložiti uz zahtjev.

Nakon prezentacije, predstavnici Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava postavljali su pitanja o pojedinim detaljima Natječajima, kao i mogućnostima kandidiranja njihovih projekata na Natječaj.

PORA će svim zainteresiranim komercijalnim poljoprivrednim gospodarstvima pružiti potrebnu stručnu pomoć u izradi Programa ulaganja, kao i u popunjavanju Zahtjeva i kompletiranju potrebne dokumentacije s ciljem njihove uspješne prijave na Natječaj.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci