27 srp 2008

PORA ORGANIZIRA ZAJEDNIČKI NASTUP PROIZVOĐAČA VOĆA I VOĆNIH PRERAĐEVINA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 3. MEĐUNARODNOM VOĆARSKOM SAJMU U DONJIEM KRALJEVCU

Općina Donji Kraljevec po treći put organizira Međunarodni voćarski sajam koji će se održavati od 29.-31. kolovoza 2008. godine u Sportskoj dvorani u Donjem Kraljevcu.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a u programu izlaganja bit će voćne sadnice, svježe voće, sušeno voće i voćne prerađevine, strojevi za preradu voća, specijalizirani strojevi za proizvodnju i zaštitu voća, sistemi za navodnjavanje, sistemi za obranu od tuče, sistemi za obranu od mraza, sistemi za skladištenje i čuvanje voća, zaštitna sredstva i specijalizirana gnojiva.

Tijekom sajma bit će organizirani i različiti popratni sadržaji, i to: okrugli stolovi i stručni skupovi, promocije i prezentacije, te izložbe.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove će godine organizirati zajednički nastup proizvođača voća i voćnih prerađevina na sajmu.

Za dodatne informacije o sajmu, kao i prijave obratite se osobno u PORU ili na tel. 621-978 zaključno s 10. kolovoza 2008. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci