21 lip 2007

DAN POVRĆA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE U SUBOTU 07. SRPNJA 2007.

Sjednicom Organizacijskog odbora  kojim predsjeda dr. Zdravko Matotan započele su pripreme za treći po redu Dan povrća 2007.  Manifestacija će se  ove godine  održati 07. srpnja  u subotu na središnjem gradskom trgu – Zrinski trg  u vremenu od  9,00 do 14,00 sati, gdje će moći  izložiti i prodavati svoje proizvode svi zainteresirani proizvođači povrća s područja Koprivničko-križevačke županije.

Manifestacija ima za cilj promociju proizvodnje povrća, te pomoć proizvođačima u nastupu na tržištu, a u sklopu manifestacije bit će održana i stučna predavanja na temu «Asortiment proizvoda» u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Koprivnici u vremenu od 10,00 do 12,00 sati. U sklopu predavanja biti će dodijeljena priznanja i nagrade najaktivnijim školama i učenicima Koprivničko-križevačke županije u provedbi projekta «Očuvajmo i zaštitimo stare hrvatske sorte povrća», te za najljepše uređeni izložbeni prostor Dana povrća 2007.

Nakon toga  za sve zainteresirane organiziran je prijevoz i obilazak proizvodnih površina pod povrćem obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Stanislava Strunjaka  u Prugovcu, te skladišnih prostora za čuvanje povrća Nature Agro d.o.o. u Đurđevcu.

Izlaganje kao i objava u katalogu proizvođača povrća je besplatno, a prijave za sudjelovanje i sve detaljne informacije mogu se dobiti u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja na tel: 621-978.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci