19 tra 2023

ODRŽANA INFORMATIVNA RADIONICA ZA ODGOJNO-OBRAZOVNE USTANOVE S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „UZ PORU PO POTPORU“

U okviru provedbe projekta „UZ PORU PO POTPORU“, danas, 19. travnja 2023. godine, u organizaciji PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije održana je informativna radionica na kojoj su sudjelovali ravnateljice, ravnatelji i ostali predstavnici odgojno-obrazovnih ustanova s područja Koprivničko-križevačke županije. Informativna radionica održana je u prostorijama Razvojne agencije PORE KKŽ, a istoj je prisustvovalo 20-ak sudionika.

Na početku informativne radionice svim prisutnima obratila se Melita Birčić, ravnateljica Razvojne agencije PORE KKŽ koja je nakon uvodnih i pozdravnih riječi predala riječ svojim suradnicama. Uslijedio je dio u kojem su suradnice predstavile sljedeće Pozive:

Tijekom izlaganja pojašnjene su mogućnosti prijave projekata na aktualne natječaje te su međusobno razmijenjena iskustva projekata koji su uspješno provedeni iz navedenih programa.

Na kraju informativne radionice ravnateljica Melita Birčić zahvalila se prisutnim predstavnicima općina i javnopravnih tijela s područja Koprivničko-križevačke županije na sudjelovanju te ih pozvala na daljnju suradnju.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci