30 stu 2022

IZ SREDSTAVA SREDIŠNJEG DRŽAVNOG UREDA ZA OBNOVU I STAMBENO ZBRINJAVANJE OPĆINAMA DRNJE I KOPRIVNIČKI IVANEC ODOBRENO 400.000,00 KUNA

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je rezultate Javnog poziva za nominiranje projekata i aktivnosti za dodjelu financijske potpore za održivi povratak na potpomognuta područja i područja posebne državne skrbi za 2022. godinu. Na području Koprivničko-križevačke županije odobrena su dva projekta ukupne vrijednosti 400.000,00 kuna.

Javni poziv za nominiranje projekata i aktivnosti Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je 14. listopada 2022. godine, a prihvatljivi podnositelji zahtjeva bile su jedinice lokalne samouprave na potpomognutim područjima i područjima posebne državne skrbi. Sredstva su bila namijenjena za troškove izvođenja radova obnove ili izgradnje objekata komunalne infrastrukture, objekata socijalne infrastrukture te srodnih projekata koji doprinose povratku, naseljavanju i održivom razvitku na potpomognutim područjima i područjima posebne državne skrbi.

PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije pružila je stručnu pomoć općinama Drnje i Koprivnički Ivanec u pripremi dokumentacije za prijavu na Javni poziv za nominiranje projekata i aktivnosti za dodjelu financijske potpore za održivi povratak na potpomognuta područja i područja posebne državne skrbi.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci