01 ruj 2022

ZA POBOLJŠANJE MATERIJALNIH UVJETA U DJEČJIM VRTIĆIMA U 2022. GODINI U KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKU ŽUPANIJU STIŽE 847.426,00 HRK

Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava za projekte usmjerene na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2022. godini po provedenom Pozivu za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2022. godini. Cilj Programa je provođenje poticajne demografske i obiteljske politike kroz razvoj i unapređenje postojećih kapaciteta vanjskih terena, igrališta i sportskih dvorana dječjih vrtića kako bi se omogućila raznolikost prostora za igru te doprinijelo poboljšanju sigurnosti djece u prostorijama objekta i izvan njega.

Na razini RH odobreno je 10.993.694,00 HRK, a u Koprivničko-križevačkoj županiji sredstva u iznosu od 847.426,00 HRK odobrena su za 9 općina.

 

PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije pružila je stručnu pomoć u pripremi zahtjeva za Općinu Kalinovac, Općinu Koprivnički Bregi i Općinu Molve.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci