07 srp 2022

HAMAG-BICRO – OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA PROVODITELJE PROGRAMA AKCELERACIJE U SKLOPU MJERE “JAČANJE AKCELERACIJSKE AKTIVNOSTI”

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je Javni poziv za iskaz interesa za provoditelje Programa akceleracije  u sklopu mjere “Jačanje akceleracijske aktivnosti” (referentni broj u Nacionalnom planu oporavka i otpornosti C1.1.2. R2-I4).

Cilj Javnog poziva je uspostavljena provedba visokokvalitetnog Programa akceleracije koji će omogućiti brži i kvalitetniji rast za najmanje 120 novoosnovanih poduzeća koja razvijaju inovativna rješenja.

Program će se provoditi u više ciklusa tokom razdoblja od najviše tri godine. Podržanim novoosnovanim poduzećima olakšat će se pristup tržištima kapitala, roba i usluga a s ciljem povećanja njihove spremnosti za investicije kao i stope trogodišnjeg preživljavanja.

Prihvatljivi prijavitelji su zainteresirane pravne osobe (poduzetničko-potporne institucije, poduzetnici, znanstveno-istraživačke organizacije, visoka učilišta i sl.) s relevantnim iskustvom u provedbi Programa akceleracije i infrastrukturom koja istu omogućuje da u svojstvu provoditelja Programa akceleracije sudjeluju u provedbi mjere C1.1.2. R2-I4.

Iskazi interesa zaprimaju se od 12. srpnja do 1. rujna 2022. godine.

Ukupan raspoloživ iznos za provedbu mjere C1.1.2. R2-I4 u sklopu NPOO je 60.000.000,00 HRK.

Više informacija o navedenom dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci