31 svi 2022

JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA PROIZVOĐAČA, PREDSTAVNIČKIH UREDA, GENERALNIH ZASTUPNIKA ILI UVOZNIKA MOTORNIH VOZILA NA PODRUČJU RH U SVRHU PROVEDBE MJERE SUFINANCIRANJA KUPNJE ENERGETSKI UČINKOVITIH VOZILA

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za iskaz interesa proizvođačima predstavničkim uredima, generalnim zastupnicima ili uvoznicima motornih vozila na području Republike Hrvatske koji su zainteresirani da energetski učinkovita vozila koja proizvode odnosno vozila proizvođača koja zastupaju budu uključena u provedbu mjere poticanja kupnje energetski učinkovitih vozila i koji će biti uključeni u provedbu aktivnosti u sklopu mjere.

Cilj ovog Poziva je prikupiti bazu energetski učinkovitih vozila i prodajnih mjesta raspoloživih za provođenje mjere u skladu s predviđenim planom i dinamikom provedbe mjere, čime će se omogućiti svim korisnicima sredstava Fonda da pod istim uvjetima ostvare pravo na sufinanciranje kupnje energetski učinkovitog vozila na području Republike Hrvatske.

Rok za prijavu na ovaj Poziv počinje 31. svibnja 2022. godine u 12:00:00 sati, a završava istekom 8 dana odnosno 07. lipnja 2022. u 23:59:59 sati.

Prijava zastupnika se vrši elektroničkim putem, odnosno registracijom na mrežnoj aplikaciji dostupnoj na https://pin.fzoeu.hr

Više informacija o navedenom dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci