24 svi 2021

USPJEŠNA SURADNJA OPĆINE GOLA I RAZVOJNE AGENCIJE PORE KKŽ – ZAPOČELA PROVEDBA PROJEKTA „MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE GOLA”

U okviru provedbe projekta „UZ PORU PO POTPORU“, nastavlja se uspješna suradnje Općine Gola i Razvojne agencije PORE KKŽ. Nakon što je u veljači ove godine prijavljen projekt „Mobilno reciklažno dvorište Gola“, za isti je potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava te je započela njegova provedba. Ukupna vrijednost projekta je 270.250,05 kuna.

Projektom je predviđena nabava i opremanje mobilne jedinice reciklažnog dvorišta na području Općine Gola čime će se izravno doprinijeti smanjenju količine otpada koji se odlaže na odlagališta te očuvanju i zaštiti okoliša. Cilj projekta je unaprijediti proces gospodarenja otpadom i povećati stope odvajanja otpada te smanjiti količine otpada koji se odlažu na neprihvatljiva odlagališta nabavom reciklažnog dvorišta – mobilne jedinice.

Trajanje projekta je 9 mjeseci, a stručnu pomoć u pripremi projekta pružila je PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, koja će osiguravati i daljnju podršku u provedbi projekta.

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci