11 ožu 2021

NAJAVA ONLINE RADIONICE: UPRAVLJANJE PROJEKTNIM CIKLUSOM I PROCJENA POTREBA U LOKALNOJ ZAJEDNICI

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici otvorila je prijave na online radionicu koju će u četvrtak, 24. ožujka 2021. godine održati ACT grupa, suradna organizacija Nacionalne zaklade.

Fokus radionice bit će na fazi planiranja i dizajnu projekta, a sudionicima će biti prezentirani jednostavni i praktični “poduzetnički” pristupi i alati koje mogu koristiti kako bi pripremili kvalitetan/kvalitetniji projekt. U okviru radionice  prolazit će se kroz obrasce za prijavu, najčešće pogreške, proces evaluacije projekta i provedbu projekta.

Sudionici će nakon prijave dobiti sve informacije i poveznicu na Zoom webinar. Maksimalni broj sudionika na radionici je 20 osoba.

Rok za prijavu je do 17. ožujka ili do ispunjenja kvote.

Radionice organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i javnih izvora kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.

Prijava na radionicu dostupna je OVDJE.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci