03 ožu 2020

OBJAVLJEN POZIV „INTEGRATOR“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je natječaj „Integrator“.

Svrha Poziva je održati suradnju MSP-ova kako bi stvaranjem novih inovativnih proizvoda i usluga uspostavili dobavljačke odnose sa poduzećima Integratorima i postali dio njihovog lanca vrijednosti u ciljanom strateškom segmentu.

Integratori su srednja i velika poduzeća koja su prisutna na više tržišta, imaju strukturiran dobavni lanac i lanac vrijednosti i svoje proizvode i usluge pružaju krajnjim korisnicima.

Predmet Poziva je sufinanciranje inovacija procesa i/ili organizacija poslovanja organizacije konzorcija MSP-ova za uspostavljanje dugoročnih dobavljačkih odnosa/lanaca vrijednosti s drugim poduzećima tzv. Integratorima. Za potrebe ovog Poziva konzorcij će se sastojati od minimalno 3 (tri) MSP-a.

Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog Poziva su mikro, mali i srednji poduzetnici.

Ukupna bespovratna sredstava iznose 100.000.000,00 kn. Maksimalni iznos bespovratnih sredstava po projektu iznosi 38.000.000,00 kn, dok je minimalni iznos 2.000.000,00 kn.

Projektni prijedlozi podnosit će se putem sustava eFondovi u razdoblju od 30. ožujka 2020. godine do 29. lipnja 2020. godine.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci