04 ožu 2020

OBJAVLJEN POZIV ZA PREDLAGANJE PROGRAMA KOJI OMOGUĆUJU PRISTUP I DOSTUPNOST KULTURNIH SADRŽAJA ZA OSOBE S INVALIDITETOM I DJECU I MLADE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU U REPUBLICI HRVATSKOJ U 2020. GODINI

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske objavilo je Poziv za predlaganje programa koji omogućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju u Republici Hrvatskoj u 2020. godini.

Cilj Poziva je omogućavanje pristupa i dostupnosti kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom te za djecu i mlade s teškoćama u razvoju.

Pravo podnošenja prijave na temelju Poziva imaju organizacije civilnog društva (umjetničke organizacije, zaklade i udruge koje djeluju u području kulture, umjetnosti i socijalne djelatnosti), a imaju sjedište i obavljaju djelatnost na području Republike Hrvatske.

Prihvatljive su aktivnosti koje za cilj imaju osiguranje prilagodbe umjetničkog i/ili kulturnog sadržaja za osobe s jednom ili više vrsta invaliditeta i djecu i mlade s jednom ili više vrsta teškoća u razvoju, vidljivost prilagođenih i/ili dostupnih programa za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju, promicanje i jačanje vidljivosti vrijednosti ravnopravnog pristupa i dostupnosti kulture.

Prijave se podnose putem interneta na obrascu (e-prijavnici) br. 26 koji je dostupan na stranicama Ministarstva kulture: https://e-prijavnice.min-kulture.hr/e-pisarnica .

Prijave se podnose u razdoblju od 04. ožujka 2020. godine do 04. travnja 2020. godine.

Više informacija o Pozivu možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci