28 kol 2018

U OKVIRU PROJEKTA „ATM FOR SMEꞌs“ ODRŽANA JE INFO RADIONICA ZA PODUZETNIKE

atm2

U utorak, 28. kolovoza 2018. godine u organizaciji PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica i HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, a u okviru projekta „ATM for SMEꞌs“ održana je informativna radionica za poduzetnike o Otvorenom pozivu „Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina“ Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Prisutnim poduzetnicima se ispred Koprivničko-križevačke županije obratio zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je istaknuo važnost korištenja ovih bespovratnih sredstava s ciljem poboljšanja poslovanja poduzetnika koji imaju sjedište poslovnog subjekta na području Općina Rasinja, Sokolovac i Peteranec.

U okviru ove radionice održana je prezentacija o uvjetima prijave, prihvatljivim i neprihvatljivim troškovima te procesu prijave i provedbe projekata, a prisustvovalo joj je 20 – tak sudionika.

Ovim Otvorenim pozivom poduzetnicima je na raspolaganju 7.500.000,00 kuna dok intenzitet potpore za poduzetnike iznosi do 100% prihvatljivih troškova. Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 50.000,00 kuna. Najviši iznos potpore koji se može dodijeliti je 200.000,00 kuna.

Prijava se podnosi Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta neposredno ili putem pošte od 27. kolovoza 2018. godine, zaključno do 24. rujna 2018. godine.

hgk pora hok

Projekt je implementiran kroz program Interreg Europe, sufinanciran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci