27 kol 2018

NAJAVA JUBILARNE 20. MANIFESTACIJE DANA VOĆA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Dana 27. kolovoza 2018. godine u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je prva sjednica Organizacijskog odbora 20. Dana voća Koprivničko-križevačke županije.

Sjednicu je vodio predsjednik Organizacijskog odbora i zamjenik župana Darko Sobota, a prisustvovali su joj članovi organizacijskog odbora, predstavnici Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe, Turističke zajednice Grada Đurđevca, PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije te Udruge voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije.

Glavne teme sjednice bile su utvrđivanje datuma ove manifestacije i Programa.

Definirano je da će se ovogodišnji jubilarni 20. po redu Dani voća održati 28. i 29. rujna 2018. godine na glavnom đurđevačkom trgu.

Prvog dana ove manifestacije, 28. rujna 2018. godine na rasporedu će biti tradicionalna stručna predavanja za voćare i sve ostale zainteresirane, koja će se održati u prostorima đurđevačkog Gradskog muzeja, a glavna tema ovogodišnjih predavanja biti će posvećena aktualnim problemima u uzgoju lijeske.

U subotu, 29. rujna 2018. godine, voćari će na promotivno-prodajnoj izložbi predstaviti svoje voće i voćne prerađevine, a kao i svake godine, posjetitelje očekuje i bogat kulturno-umjetnički program te izbor najljepše uređenih izlagačkih prostora.

Organizatori ove manifestacije, pozivaju sve zainteresirane proizvođače da se prijave za sudjelovanje putem Prijavnice koja se nalazi u privitku. Ispunjenu Prijavnicu potrebno je dostaviti u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu, Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica najkasnije do 20. rujna 2018. godine.

Svim potencijalnim izlagačima, Koprivničko-križevačka županija osigurati će besplatni izlagački prostor na ovoj manifestaciji kao i predstavljanje izlagača u katalogu. 

Prijava za izlaganje na Danu voća 2018 – izlagači

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci