19 tra 2018

ODRŽAN RADNI SASTANAK NA TEMU REALIZACIJE RAZVOJNIH PROJEKATA S OPĆINOM VIRJE

jacanje kapaciteta logo 214x153

Dana 19. travnja 2018. godine održan je radni sastanak s predstavnicima Općine Virje. Sastanku su nazočili zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, ravnateljica „PORE“ KKŽ Melita Birčić sa suradnicama te načelnik Općine Virje Mirko Perok sa suradnicima.

Radni sastanak održan je u okviru provedbe projekta „Jačanje kapaciteta dionika regionalnog razvoja za apsorpciju EU sredstava u Koprivničko-križevačkoj županiji“, s ciljem što kvalitetnije realizacije razvojnih projekata jedinica lokalne samouprave u okviru provedbe Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije.

Teme radnog sastanka bili su Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o regionalnom razvoju Republike Hrvatske, Zakon o sustavu strateškog planiranja i upravljanja razvojem Republike Hrvatske te njihova važnost za jedinice lokalne samouprave, planirani i prijavljeni razvojni projekti komunalne, socijalne i gospodarske infrastrukture Općine Virje te mogućnosti i izvori financiranja za realizaciju razvojnih projekata s naglaskom na fondove EU.

Na kraju sastanka zamjenik župana Ratimir Ljubić i ravnateljica „PORE“ KKŽ Melita Birčić još jednom su uputili poziv predstavnicima Općine da koriste stručnu i tehničku pomoć „PORE“ KKŽ u pripremi i provedbi projekata.

 

logos 1

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci