02 velj 2018

NAGRADNI NATJEČAJ ZA OSNOVNE ŠKOLE ZA DJEČJE LITERARNE I LIKOVNE RADOVE NA TEMU „HRVATSKA KAKVU ŽELIMO“

Natjecaj skole LOGO

U okviru procesa izrade Nacionalne razvojne strategije Republike Hrvatske do 2030. godine, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te Agencijom za odgoj i obrazovanje organizira Nagradni natječaj za osnovne škole za dječje literarne i likovne radove na temu „Hrvatska kakvu želimo“.

Nacionalna razvojna strategija Republike Hrvatske do 2030. godine osobito se tiče mlađih generacija građana Republike Hrvatske koji su danas djeca, ali 2030. godine će biti punoljetni građani. Ovaj natječaj daje priliku učenicima osnovnih škola da izraze svoju kreativnost te putem pjesmama, sastavaka i likovnih uradaka predstave Hrvatsku u kakvoj žele živjeti 2030. godine.

Natječaj će se provoditi na školskoj, županijskoj i nacionalnoj razini, a mogu sudjelovati učenici osnovnih škola koje iskažu interes i prijave sudjelovanje do 08. veljače 2018. godine putem sljedećeg PRIJAVNOG OBRASCA.

Više informacija možete dobiti na stranicama Hrvatska 2030, Strukturnih fondova ili Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Predložak natječaja možete preuzeti OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci