17 sij 2018

U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA VEC SHARING ODRŽAN DRUGI SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA

VEC Sharing

Dana 16. siječnja 2018. godine u Nagybajomu u Mađarskoj održan je drugi sastanak projektnih partnera u sklopu projekta „VEC – Sharing“. Sastanku su prisustvovali predstavnici svih projektnih partnera, a tema sastanka bile su dosad provedene aktivnosti i aktivnosti koje slijede u projektu. Tokom sastanka učitelji partnerskih škola dogovorili su detaljan okvir programa za nadolazeću razmjenu učenika za sva zanimanja uključena u projekt.

Vodeći partner u projektu je Obrtnička škola Koprivnica dok su projektni partneri Srednja škola Stjepana Sulimanca iz Pitomače, Kolping János Nagyváthy osnovna, srednja tehnička i obrtnička škola iz Csurga, Kolping katolička osnovna i srednja tehnička škola iz Nagybajoma i „PORA“ KKŽ.

Svrha projekta je unapređenje sposobnosti i znanja učenika i profesora partnerskih škola kroz program razmjenu znanja s kolegama iz prekograničnog područja, za zanimanja zavarivač, kuhar, pekar, slastičar i poljoprivrednik. Ukupna vrijednost projekta je 243.545,00 EUR, a provedba traje 16 mjeseci.

IMG 6139IMG 6135 copy

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci