06 pro 2017

NAJAVA RADIONICE „JAČANJE POLJOPRIVREDNO-PREHRAMBENOG SEKTORA KROZ KRATKE OPSKRBNE LANCE“ U KOPRIVNICI

Agrishort 1

„PORA“ Razvojna agencija Podravine i Prigorja i LAG „Podravina“ poziva Vas na

RADIONICU POD NAZIVOM „JAČANJE POLJOPRIVREDNO-PREHRAMBENOG SEKTORA KROZ KRATKE OPSKRBNE LANCE“ u okviru projekta „AGRISHORT – Uspostavljanje kratkih lanaca opskrbe i konkurentnog poljoprivrednog sektora u prekograničnom području kroz institucionalnu suradnju“ koja će se održati u ponedjeljak, 11. prosinca 2017. godine,

s početkom u 10,00 sati

u prostorijama „PORE“ KKŽ,

Florijanski trg 4, Koprivnica.

Projekt Agrishort – „Kroz suradnju institucija do uspostave kratkih opskrbnih lanaca i konkurentnijeg poljoprivrednog sektora u prekograničnoj regiji“ odobren je u okviru Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. Vodeći partner u projektu je Regionalna razvojna agencija Međimurja REDEA, dok su projektni partneri „PORA“ KKŽ, LAG Zala termal volgye iz Zalaegerszega i Razvojna agencija regije Balaton „LBDCA“ iz Siofoka.

Cilj projekta je povezati institucije, službe i predstavnike poljoprivrednog sektora na prekograničnom području i omogućiti bolji prijenos znanja i vještina među svim dionicima kako bi se procesi razvoja u poljoprivrednom sektoru brže i lakše pokrenuli.

Sve zainteresirane molimo da svoje sudjelovanje obavezno potvrde na e-mail: [email protected] ili na broj telefona 048/621-978, zaključno do 08. prosinca 2017. godine, zbog ograničenog broja mjesta.

Poziv i program radionice nalaze se u privitku.

Poziv na radionicu

Program radionice

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci