30 lis 2017

ODRŽAN 10. PO REDU SAJAM POSLOVA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

U petak, 27. listopada 2017. godine u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci održan je 10. po redu Sajam poslova Koprivničko-križevačke županije. Sajam je održan u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Križevci u suradnji s Križevačkim poduzetničkim centrom, a pod pokroviteljstvom grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije.

Sajam poslova omogućio je nezaposlenim osobama, tražiteljima zaposlenja, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda srednjih i strukovnih škola izravnu komunikaciju s potencijalnim poslodavcima i obrazovnim institucijama na području Koprivničko-križevačke županije.

Svečano otvorenje 10. Sajma poslova započelo je u 10,00 sati, a prisutnima su se prigodnim riječima obratili gđa Vesna Kuterovac, v.d. predstojnice Područnog ureda Križevci, gradonačelnik Grada Križevaca gospodin Mario Rajn te župan Koprivničko-križevačke županije gospodin Darko Koren koji je ujedno i otvorio ovogodišnji Sajam.

Nakon svečanog otvorenja održana je radionica o samozapošljavanju „Od ideje do realizacije“ namijenjena nezaposlenim osobama koje žele pokrenuti vlastiti posao te Okrugli stol na temu „Učenjem do znanja, znanjem do posla“ s ciljem skretanja pozornosti na mogućnosti obrazovanja i osposobljavanja nezaposlenih osoba.

Osim sudjelovanja u organizaciji sajma, „PORA“ Razvojna agencija Podravine i Prigorja je kao jedan od 50 izlagača na vlastitom izložbenom prostoru predstavila svoje aktivnosti, sve mogućnosti pripreme i provedbe EU i nacionalnih projekata, kao i projekte koje trenutno provodi.

IMG 5519IMG 5523IMG 5526IMG 5530IMG 5556

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci