27 ruj 2017

PRILIKA ZA SVE 3

Logo Prilika za sve 3Projekt PRILIKA ZA SVE 3 je odobren za financiranje u okviru natječaja „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III“ iz Europskog socijalnog fonda.

Nositelj projekta je Koprivničko-križevačka županija.

Projektni partneri su OŠ Sidonije Rubido Erdödy Gornja Rijeka, OŠ Legrad, OŠ Kloštar Podravski, OŠ Andrije Palmovića Rasinja, OŠ Gola, OŠ Koprivnički Bregi, OŠ Sveti Petar Orehovec, OŠ „Grigor Vitez” Sveti Ivan Žabno, OŠ Fran Koncelak Drnje, OŠ Mihovil Pavlek Miškina Đelekovec, OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac, OŠ Koprivnički Ivanec, OŠ Kalnik, OŠ Ferdinandovac, OŠ Sokolovac, OŠ „Prof. Blaž Mađer” Novigrad Podravski, Strukovna škola Đurđevac, Srednja škola Koprivnica, Obrtnička škola Koprivnica, Srednja škola „Ivan Seljanec” Križevci, Srednja gospodarska škola Križevci, Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci te „PORA“ KKŽ.

Trajanje projekta je 48 mjeseci, od 01.08.2017. do 31.07.2021. godine.

Ukupna vrijednost projekta je 10.147.603,20 kn.

Sufinanciranje od strane EU je 95%.

Opći cilj: Povećati socijalnu uključenost i integraciju učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno obrazovnim ustanovama na području Koprivničko-križevačke županije, a kojima je ista osnivač.

Specifični cilj: Pružiti potporu uključivanju ukupno 62 učenika s teškoćama u razvoju u 16 osnovnoškolskih i 6 srednjoškolskih odgojno-obrazovnih ustanova kojima je osnivač KKŽ kako bi se osigurali uvjeti za poboljšanje njihovih obrazovnih postignuća, uspješniju socijalizaciju i emocionalno funkcioniranje.

Projektne aktivnosti uključuju selekciju osoba za pomoćnike u nastavi i provođenje programa uvođenja u rad pomoćnika u nastavi kroz zapošljavanje 56 pomoćnika u nastavi za ukupno 62 učenika s teškoćama u razvoju u osnovnim i srednjim školama kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač u naredne 4 školske godine.


POVEZANE OBJAVE:

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci