12 lip 2017

JAVNI POZIV PROIZVOĐAČIMA POVRĆA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA IZLAGANJE NA 13. PO REDU DANU POVRĆA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Ovogodišnja, 13. po redu manifestacija Dan povrća Koprivničko-križevačke županije održat će se u subotu 08. srpnja 2017. godine na već tradicionalnoj lokaciji središnjeg gradskog trga – Zrinskog trga u Koprivnici.

Organizatori manifestacije su Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, Savjetodavna služba, Podravka d.d., Hrvatsko agronomsko društvo – Agronomsko društvo Koprivnica, Udruga proizvođača povrća Koprivničko-križevačke županije i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Dan povrća je jednodnevna edukativno-promotivna manifestacija namjenjena promociji proizvođača povrća s područja Koprivničko-križevačke županije i njihovog povezivanja s kupcima.

Uz planirani izložbeno-prodajni dio manifestacije, predviđen je i obilazak gospodarstva koja se bave povrtlarskom proizvodnjom, dok će naglasak cijele manifestacije biti na inicijativi koju je pokrenula Koprivničko-križevačka županija, a odnosi se na povezivanje obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s prehrambenom industrijom Podravkom.

Pozivamo sve zainteresirane proizvođače povrća da iskoriste mogućnost promidžbe na ovogodišnjem 13. po redu Danu povrća i prijave se za izlaganje svojih proizvoda, kao i sve zainteresirane da posjete manifestaciju.

Proizvođači povrća s područja Koprivničko-križevačke županije mogu se prijaviti za nastup na Danu povrća 2017. godine najkasnije do 1. srpnja 2017. godine putem prijavnice u prilogu.

PRILOG:

1. Prijava za nastup na Danu povrća 2017. godine

2. Prijava za upis u katalog proizvođača

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci