25 tra 2017

ODRŽANA INFORMATIVNA RADIONICA ZA OTVORENI POZIV „LOKALNE INICIJATIVE ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA – FAZA III“

Danas je u prostorijama „PORE“ KKŽ održana informativna radionica za potencijalne prijavitelje na Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“. Informativnu radionicu održali su predstavnici Ministarstva rada i mirovinskog sustava Vesna Jakopec, Ksenija Kale i Ante Džapo.

Na početku radionice sve prisutne sudionike pozdravila je ravnateljica „PORE“ KKŽ Melita Birčić koja je zahvalila predstavnicima Ministarstva rada i mirovinskog sustava na dolasku, ukratko se osvrnula na povijest Lokalnog partnerstva za zapošljavanje u Koprivničko-križevačkoj županiji te istaknula uspješnu provedbu projekta „Partnerstvo za sve“ odobrenog iz natječaja „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II“.

U nastavku radionice prezentiran je Poziv, opći i specifični cilj te indikatori koje je potrebno realizirati, prihvatljivi prijavitelji i partneri, prihvatljive aktivnosti i troškovi, potrebna natječajna dokumentacija te ostali kriteriji dodjele bespovratnih sredstava. Po održanoj prezentaciji sudionici su mogli postavljati pitanja.

Informativnoj radionici nazočilo je 20-ak članova Lokalnog partnerstva za zapošljavanje, predstavnika javnog, privatnog i civilnog sektora.

Podsjećamo da je Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava otvoren do 10. lipnja 2017. godine. Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti iznosi 400.000,00 kuna za projekte unutar Komponente 1 odnosno 700.000,00 kuna za projekte unutar Komponente 2 dok najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti po projektu iznosi 1.000.000,00 kuna za Komponentu 1 odnosno 2.000.000,00 kuna za Komponentu 2.

Intenzitet potpore po pojedinom projektu iznosi 100% ukupnih prihvatljivih troškova projekta.

 IMG 4644 copyIMG 4647 copy

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci