09 tra 2017

PODUZETNICI S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE PREDSTAVILI SE NA 16. PO REDU SAJMU PROIZVODI HRVATSKOG SELA

Prošlog vikenda, 07. do 09. travnja 2017. godine na prostoru Boćarskog doma u Zagrebu održan je 16. po redu sajam Proizvodi hrvatskog sela.

Ovogodišnji sajam održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske i Grada Zagreba.

Proizvodi hrvatskog sela je specijalizirani sajam na kojem se izlažu, promoviraju i prodaju tradicijski proizvodi hrvatskog sela – hrana, piće, rukotvorine i suveniri sa ciljem njegovanja kulture i tradicije hrvatskog sela te pružanja mogućnosti malim gospodarstvima da promoviraju i prodaju svoje izvorne proizvode, koji su na tržištu teško dostupni.

Svečano otvorenje sajma održano je u petak 07. travnja 2017. godine na kojem se ispred organizatora obratio gospodin Damir Kovačić, direktor tvrtke Agrarno savjetovanje d.o.o., gospodin Tugomir Majdak, državni tajnik Ministarstva poljoprivrede te gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić koji je ujedno i svečano otvorio sajam na kojem se ove godine predstavilo oko 150 izlagača iz cijele Hrvatske.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine je organizirala zajednički nastup izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije na kojem se predstavilo 12 izlagača, uglavnom proizvođača mliječnih i mesnih proizvoda i prerađevina, meda, čajeva i vina te prerađevina od voća i rukotvorina od prirodnih materijala.

Izlaganje na 16. po redu sajmu Proizvodi hrvatskog sela za izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije je bilo besplatno, a troškove izložbenog prostora financirala je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

IMG 8142 copyIMG 8145 copyIMG 8151IMG 8147 copy

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci